Doorgaan naar artikel

Het laatste nieuws voor uw veiligheid

Bekijk hier de laatste blogartikelen

Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen cybercrime?

Tegenwoordig hoeft u niet meer op een link te klikken om gehackt te worden. Cybercriminelen zijn slimmer dan ooit en zullen bedrijven altijd slim af blijven. Onlangs was het nieuwe social media platform Clubhouse betrokken bij een datalek en lagen er zo’n 3,8 miljard telefoonnummers op straat. Steeds meer organisaties komen in het nieuws om een datalek. Wat hackers aan uw telefoonnummer hebben? Hoe u zich kunt beschermen? En hoe maakt uw medewerkers bewust van hun privacy security? Lees dan vooral verder.

User cases

Probleem

Onzekere ICT omgeving

Bent u nieuwsgierig of uw ICT omgeving veilig genoeg is? Dan kunt u ervoor kiezen om een penetratietest (Pentest) te laten uitvoeren door een specialist. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan kunt u bij SECOM terecht voor meer informatie en begeleiding.

Oplossing

Begeleiding tijdens de Pentest

SECOM begeleid bedrijven die een Pentest willen laten uitvoeren. Tijdens een Pentest wordt een ‘test’ hacker gevraagd om in te breken en hier verslag van uit te brengen.

 

Deze hacker kunt u …

Bekijk oplossing

Probleem

Investeren in ICT Security advies

Heeft u advies gekregen om te investeren in uw ICT Security omdat de veiligheid verbeterd kan worden? Vraagt u zich af wat er voorheen niet veilig was aan bijvoorbeeld uw online omgeving of systeembeheer? Laat uw ICT beveiliging door een onafhankelijke specialist controleren.

Oplossing

Onafhankelijk ICT Security advies

Indien u twijfels heeft over het gegeven advies, kan SECOM u als onafhankelijke ICT security specialist hierbij helpen. Wij geven versneld advies en/of doen zorgvuldig onderzoek naar passende …

Bekijk oplossing

Probleem

Uw personeel vormt een risico en u wilt dit beveiligen

Heeft u veel mensen in de buitendienst? Dit kan een groot risico vormen voor de veiligheid van uw ICT omgeving. De veiligheid voor deze groep mensen is heel belangrijk, maar u kunt hier minder invloed op hebben als uw kantoorpersoneel.

Oplossing

Betrokken en bewuste medewerkers

Indien u uw ‘buitendienst personeel’ wilt beschermen, biedt SECOM de oplossing voor uw digitale veiligheid. Het team van SECOM kan op dit gebied heel veel betekenen door het trainen, bewust maken …

Bekijk oplossing