Doorgaan naar artikel

Vraag nu uw gratis data security consult aan!

Het is heel eenvoudig.

Wij werken samen met:

Wat kunt u verwachten?

Bent u benieuwd wat er bekend is over uw bedrijf? Welke accounts worden verhandeld op het darkweb en wat eenvoudig te vinden is met online scanning bij uw bedrijf? Wanneer u ons deze vraag stelt, zullen wij een rapport voor u opstellen met daarin o.a.:

 

  • Een overzicht van poorten die open staan
  • Een overzicht van certificaten die u gebruikt
  • Een overzicht van accounts die bekend zijn geraakt
  • Een overzicht in kwetsbaarheden van uw website
  • Een overzicht van kwetsbaarheden van uw webservers
  • En meer….

 

Na uw verzoek zullen wij het onderzoek starten en contact met u zoeken. De bevindingen die wij doen, zullen we in een persoonlijk gesprek met u delen.

Boek nu uw gratis data security consult

50+

Beveiligde klanten

3000+

Cyberaanvallen voorkomen

35+

Data security consulten uitgevoerd

97%

Neemt onze hoogwaardige dienstverlening af

User cases

Probleem

Onzekere ICT omgeving

Bent u nieuwsgierig of uw ICT omgeving veilig genoeg is? Dan kunt u ervoor kiezen om een penetratietest (Pentest) te laten uitvoeren door een specialist. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan kunt u bij SECOM terecht voor meer informatie en begeleiding.

Oplossing

Begeleiding tijdens de Pentest

SECOM begeleid bedrijven die een Pentest willen laten uitvoeren. Tijdens een Pentest wordt een ‘test’ hacker gevraagd om in te breken en hier verslag van uit te brengen.

 

Deze hacker kunt u …

Bekijk oplossing

Probleem

Investeren in ICT Security advies

Heeft u advies gekregen om te investeren in uw ICT Security omdat de veiligheid verbeterd kan worden? Vraagt u zich af wat er voorheen niet veilig was aan bijvoorbeeld uw online omgeving of systeembeheer? Laat uw ICT beveiliging door een onafhankelijke specialist controleren.

Oplossing

Onafhankelijk ICT Security advies

Indien u twijfels heeft over het gegeven advies, kan SECOM u als onafhankelijke ICT security specialist hierbij helpen. Wij geven versneld advies en/of doen zorgvuldig onderzoek naar passende …

Bekijk oplossing

Probleem

Uw personeel vormt een risico en u wilt dit beveiligen

Heeft u veel mensen in de buitendienst? Dit kan een groot risico vormen voor de veiligheid van uw ICT omgeving. De veiligheid voor deze groep mensen is heel belangrijk, maar u kunt hier minder invloed op hebben als uw kantoorpersoneel.

Oplossing

Betrokken en bewuste medewerkers

Indien u uw ‘buitendienst personeel’ wilt beschermen, biedt SECOM de oplossing voor uw digitale veiligheid. Het team van SECOM kan op dit gebied heel veel betekenen door het trainen, bewust maken …

Bekijk oplossing