Doorgaan naar artikel

Second Opinion

Second Opinion

Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, dan biedt Secom hulp bij het maken van de juiste keuze. U wilt bevestigd krijgen dat alles goed zit en weten waar werk aan de winkel en u risico’s loopt. Of u wilt ingewonnen advies toetsen voordat u opdracht geeft.

 

Met onze dagelijkse kennis en ervaring is ICT en beveiliging gesneden koek. Er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden en er is nooit één oplossing de beste. U heeft iets te kiezen alleen is het soms uitermate ingewikkeld om te begrijpen waar u uit kunt kiezen en welke gevolgen dit heeft.

 

Niet onbelangrijk om hierbij af te wegen, is dat iedere partij die betrokken is bij deze keuze vaak zijn eigen motivatie heeft om zijn keuze de beste te vinden. Hierdoor kan het zo zijn dat de verkeerde argumenten doorslaggevend zijn voor het uitbrengen van het juiste advies. Een leverancier is gebonden aan één merk, of in de motivatie spelen persoonlijke voorkeuren die gebaseerd zijn op onderbuikgevoelens een doorslaggevende rol. Al die dingen wilt u wellicht helder hebben op het moment dat u investeert.