Doorgaan naar artikel

Investeren in ICT Security advies

Heeft u advies gekregen om te investeren in uw ICT Security omdat de veiligheid verbeterd kan worden? Vraagt u zich af wat er voorheen niet veilig was aan bijvoorbeeld uw online omgeving of systeembeheer? Laat uw ICT beveiliging door een onafhankelijke specialist controleren.

Onze oplossing

Onafhankelijk ICT Security advies

Indien u twijfels heeft over het gegeven advies, kan SECOM u als onafhankelijke ICT security specialist hierbij helpen. Wij geven versneld advies en/of doen zorgvuldig onderzoek naar passende oplossingen. 

 

In dat geval wordt er per casus gekeken naar het afgegeven advies en onderzoek gedaan naar de mogelijkheden. In de ICT leiden vaak meerdere wegen naar Rome én voor SECOM is het belangrijk om te weten waarom u twijfelt.

 

Een goed advies voor vandaag, kan morgen een slechte keuze zijn. Om die reden wordt er ook altijd samen met u gekeken naar ontwikkelingen binnen uw bedrijf en de toekomst. Als wij weten waar u naartoe wilt met uw bedrijf, kan het gegeven advies getoetst worden aan uw toekomstvisie.

 

Mocht het advies goed zijn, of op detail aangepast moeten worden, dan kunt u SECOM ook vragen om namens u te handelen in de onderhandelingen én implementatie. Onze kennis en begeleiding kan u helpen tijdens de uitvoering van het project en wanneer er nog andere zaken spelen.

 

Neem contact op met een specialist!

 

Herkent u zich in deze casus, of bent u geïnteresseerd en heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.