Doorgaan naar artikel

Hulp voor uw Security Officer

Veel van onze klanten hebben een Security Officer aangewezen, die naast zijn of haar normale taken, de rol van Security Officer invult. Doordat de eigen werkzaamheden vaak ook tijd en aandacht kosten, krijgt de rol als Security Officer onvoldoende aandacht.

Onze oplossing

“Security Officer As a Service”

SECOM biedt in haar abonnementsvorm de “Security Officer As a Service” en is uitermate geschikt als extra ondersteuning van uw eigen Security Officer. U kunt kiezen uit drie abonnementen die uw Security Officer kunnen ondersteunen.

 

Het instapabonnement bestaat uit een servicedesk voor al uw vragen én 2 jaarlijkse bijeenkomst waarbij uw Security Officer samen met de Security specialist alle incidenten doorneemt, evalueert en met uw brainstormt over realisatie van verbeteringen. Door ieder half jaar dit onderwerp uitgebreid met elkaar door te nemen, kan SECOM uw Security Officer ondersteunen en misschien zelfs wel een beetje als stok achter de deur fungeren.

 

Wilt u een stap verder gaan, dan kunnen wij in het basispakket security monitoring opnemen. Hiermee wordt er 24/7 rapportage gemaakt van uw ICT omgeving en heeft uw Security Officer een portal voor inzage en opvolging. Uiteraard wordt deze informatie toegevoegd aan het halfjaarlijkse besprek. Aanvullend wordt in het basispakket 4x per jaar een security audit gedaan door een van de technische specialisten.

 

Wanneer uw Security Officer echt stappen wil maken op gebied van veiligheid en beleid, dan kan het uitgebreide pakket gekozen worden. Hierin wordt o.a. ook training voor al uw medewerkers in gerealiseerd met rapportage voor uw Security Officer zodat studieresultaten inzichtelijk zijn. Naast trainen, worden er ook geautomatiseerd onveilige situaties zoals phissing gesimuleerd om te toetsen of de training ook haar vruchten afwerpt.

 

Neem contact op met een specialist!

Herkent u zich in deze casus, of bent u geïnteresseerd en heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.