Doorgaan naar artikel

Uw personeel vormt een risico en u wilt dit beveiligen

Heeft u veel mensen in de buitendienst? Dit kan een groot risico vormen voor de veiligheid van uw ICT omgeving. De veiligheid voor deze groep mensen is heel belangrijk, maar u kunt hier minder invloed op hebben als uw kantoorpersoneel.

Onze oplossing

Betrokken en bewuste medewerkers

Indien u uw ‘buitendienst personeel’ wilt beschermen, biedt SECOM de oplossing voor uw digitale veiligheid. Het team van SECOM kan op dit gebied heel veel betekenen door het trainen, bewust maken en betrokken houden van het personeel.

 

Naast training voor het gebruik van hun digitale gereedschap, is het een vereiste dat zij gebruik maken van veilige apparatuur én veilige software voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Gezamenlijk vormt de dialoog de basis voor een plan waarin medewerkers worden meegenomen en worden betrokken in het onderwerp “digitale veiligheid”

 

SECOM biedt enerzijds de mogelijkheid om te adviseren in een veilige infrastructuur. Anderzijds kunnen onze specialisten aansluiten in uw behoefte om veilige apps te maken die u kunt gebruiken op een telefoon, tablet of laptop in het veld. Wanneer we uw bedrijf en bedrijfsprocessen kennen, kunnen we meedenken in veilige oplossingen.

 

Neem contact op met een specialist!

Herkent u zich in deze casus, of bent u geïnteresseerd en heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.