Doorgaan naar artikel

User cases

Probleem

Onzekere ICT omgeving

Bent u nieuwsgierig of uw ICT omgeving veilig genoeg is? Dan kunt u ervoor kiezen om een penetratietest (Pentest) te laten uitvoeren door een specialist. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Dan kunt u bij SECOM terecht voor meer informatie en begeleiding.

Oplossing

Begeleiding tijdens de Pentest

SECOM begeleid bedrijven die een Pentest willen laten uitvoeren. Tijdens een Pentest wordt een ‘test’ hacker gevraagd om in te breken en hier verslag van uit te brengen.

 

Deze hacker kunt u ...

Bekijk oplossing

Probleem

Investeren in ICT Security advies

Heeft u advies gekregen om te investeren in uw ICT Security omdat de veiligheid verbeterd kan worden? Vraagt u zich af wat er voorheen niet veilig was aan bijvoorbeeld uw online omgeving of systeembeheer? Laat uw ICT beveiliging door een onafhankelijke specialist controleren.

Oplossing

Onafhankelijk ICT Security advies

Indien u twijfels heeft over het gegeven advies, kan SECOM u als onafhankelijke ICT security specialist hierbij helpen. Wij geven versneld advies en/of doen zorgvuldig onderzoek naar passende ...

Bekijk oplossing

Probleem

Uw personeel vormt een risico en u wilt dit beveiligen

Heeft u veel mensen in de buitendienst? Dit kan een groot risico vormen voor de veiligheid van uw ICT omgeving. De veiligheid voor deze groep mensen is heel belangrijk, maar u kunt hier minder invloed op hebben als uw kantoorpersoneel.

Oplossing

Betrokken en bewuste medewerkers

Indien u uw ‘buitendienst personeel’ wilt beschermen, biedt SECOM de oplossing voor uw digitale veiligheid. Het team van SECOM kan op dit gebied heel veel betekenen door het trainen, bewust maken ...

Bekijk oplossing

Probleem

Voldoet uw back-up in een noodgeval?

Tijdens periodieke gesprekken tussen de Security Officer van de klant én de Security Officer van Secom komt het onderwerp “back-up” aan bod. De vragen die beantwoord moeten worden zijn; hebben we van alles een back-up en hoelang duurt het voordat deze zijn hersteld?

Oplossing

Testen en beoordelen van de back-up is essentieel

Voor analyse van de back-up maakt de Security Officer van Secom gebruik van zijn technische collega’s. Er wordt een rapport opgesteld op basis van bevindingen. De beheerder van de website en ICT ...

Bekijk oplossing

Probleem

Hulp voor uw Security Officer

Veel van onze klanten hebben een Security Officer aangewezen, die naast zijn of haar normale taken, de rol van Security Officer invult. Doordat de eigen werkzaamheden vaak ook tijd en aandacht kosten, krijgt de rol als Security Officer onvoldoende aandacht.

Oplossing

“Security Officer As a Service”

SECOM biedt in haar abonnementsvorm de “Security Officer As a Service” en is uitermate geschikt als extra ondersteuning van uw eigen Security Officer. U kunt kiezen uit drie abonnementen die uw ...

Bekijk oplossing